Legesida

Forside   |  Fag   |  Samhandling   |  Legesida

Norsk forening for allmennmedisins referansegruppe for elektronisk pasientjournal og elektronisk samhandling

Lurer du på når du kan begynne å bruke e-resept? Når helsekort for gravide kommer i elektronisk form? Eller hvordan du oppdaterer din adresseprofil i Norsk Helsenetts adresseregister? Nettsiden til Norsk forening for allmennmedisins referansegruppe har svaret.
Arve Østlyngen, praksiskonsulent

Norsk forening for allmennmedisin har en referansegruppe som arbeider med feltet elektronisk pasientjournal og elektronisk samhandling. Gruppen arbeider målrettet opp mot journalleverandører, myndigheter, helseforetak og andre aktører, for å bedre den elektroniske samhandlingen i fagfeltet.

Det er viktig at vi som brukergruppe står samlet og øver press på andre aktører slik at løsningene blir som vi vil ha dem. Referansegruppen har engasjert seg innenfor en rekke underområder når det gjelder elektronisk samhandling, og på nettsiden deres www.refepj.no kan interesserte både lese om, og komme med innspill til, status for de ulike løsningene. Her omtales bl.a. Helsekort for gravide, e-resept, Adresseregister, Norsk HelseNett, henvisning og epikrise, sykemelding m.m. Lenke til denne siden er også lagt til under "Nyttige verktøy" på Legesida.

Svært nyttige temaer for alle fastleger med EPJ og elektronisk meldingsutveksling, men mange av temaene vil utvilsomt også ha verdi for kolleger i spesialisthelsetjenesten.

Publisert: 20.10.2011 kl. 13:41 | Endret: 20.10.2011 kl. 14:10
Del denne artikkelen: