bilde av nye Hammerfest sykehus

Nye Hammerfest sykehus

Vi bygger nytt sykehus for Vest-Finnmark, og bygget åpner 1.januar 2025.

Lurer du på noe om det nye sykehuset? Send oss en mail på media@finnmarkssykehuset.no​ så vil vi bistå deg.

Tidenes helseløft i Finnmarkssykehuset

De siste årene har Finnmarkssykehuset vært gjennom en stor helsesatsing med nye Kirkenes sykehus, Klinikk Alta, Sámi klinihkka og sist ut nye Hammerfest sykehus. Til sammen har Finnmarkssykehuset bygget 50.000 kvadratmeter helsebygg. Her finner du en felles tidslinje over alle prosjektene.
Se mer her
Alle byggeprosjekter promoboks.png

Nyhetssaker om NHS

• En by ved siden av en vannmasse
    19. februar 2024
    Slik blir innflyttingen

2. april overtar Finnmarkssykehuset prøvedriften av nye Hammerfest sykehus. Da starter en lengre periode med prøvedrift, samtidig som avdelinger flytter inn.

• Dronefoto av nye Hammerfest sykehus.
    28. mars 2023
    Vurderer å ta sykehusbygget i bruk før tida

Fremdriften i byggingen av det nye sykehuset for Vest-Finnmark har vært så god at Finnmarkssykehuset vurderer å ta deler av bygget i bruk om mindre enn et år.

• Illustrasjon av kunstverk til NHS.
    6. mars 2023
    Slik blir kunsten ved nye Hammerfest sykehus

I 2025 skal det nye sykehuset for Vest-Finnmark stå ferdig. Dette er de åtte kunstnerne som skal lage kunst for det nye bygget.

Sist oppdatert 24.01.2024